Autor: Kadri Penjam • 22. oktoober 2021

Arvestusala Edendaja kandidaat nr 5: Eva Kajasalu, Riigi Infosüsteemi Ameti finantsjuht

Juba 12. novembril anname koostöös Excellent Business Solutionsiga välja Arvestusala Edendaja 2021 tiitli inimesele, kes on tegutsev arvestusala valdkonnas või seda tugevalt mõjutanud.
Riigi Infosüsteemi Ameti finantsjuht Eva Kajasalu
Foto: Meeli Küttim

Riigi Infosüsteemi Ameti finantsjuht Eva Kajasalu on omal ajal teinud töist elu kardinaalselt muutva kannapöörde ning andnud sellele täiesti uue suuna. Oma tegevuses on ta alati juhindunud südamesoovist ning seega pole ta peljanud juba oma valdkonnas tegutsenud juhina hoopis teisel alal alustamist.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700