Autor: Kaido Pajumaa • 21. jaanuar 2021

5 sammu meeskonna paremaks toimimiseks

Meeskonna juhtimine on kunst ja teadus – see vajab nii loomingulisi kui ka spetsiifiliselt mõõdetavaid tegevusi selleks, et eesmärke saavutada ja pikaajaliselt edukas olla. Paljud juhid loodavad sellegipoolest kas juhusele, töötajate kainele mõistusele või koostöötahtele, millest aga iga kord kahjuks ei piisa.
Koolitaja Kaido Pajumaa annab nõu, kuidas meeskonna motivatsiooni tõsta

Järgnevad viis sammu aitavad juhil usutavasti igasuguse meeskonna paremini toimima panna, eelkõige tuleb neile aga tähelepanu pöörata värskelt tiimijuhiks saades.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700