Autor: Äripäev • 26. jaanuar 2021

Ettevõtte lõpp olgu väärikas

Foto: Anti Veermaa
Kui pankrotipesad klaaritakse ja võlausaldajate nõuded lahenevad edaspidi kiiremini, on peatne seadusemuudatus õigustatud, kirjutab Äripäev juhtkirjas.

Äripäev loodab, et kaua tehtud ja veebruaris rakenduv uus pankrotiseadus täidab praktikas oma eesmärgid. Esialgu saame siiski vaid loota, tõe kriteeriumiks saab teadagi (kohtu)praktika. Pankrotiprotsesside avatus, läbipaistvus ja efektiivsus, pidades silmas nii aja- kui rahakulu võlausaldajate vaatepunktist jne, on ärikultuuri lahutamatu osa.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700