Autor: Raamatupidaja.ee • 15. jaanuar 2021

Täitmise aegumise korral saab täitemenetluse edaspidi lõpetada kohtutäitur

Valitsus kiitis heaks eelnõu, millega muutub lihtsamaks tsiviilnõuetes täitemenetluse lõpetamine täitmise aegumise tõttu. See võib muutuda eriti vajalikuks tänavu kevadel, kui lõpeb õigus nõuda täitmist kümnete tuhandete jõustunud kohtuotsuste alusel.
Foto: Pixabay

„Eelnõu eesmärk on võimaldada inimesel kiiremini ja väiksemate kuludega lõpetada täitemenetlus nõude täitmise aegumise tõttu ning vähendada seeläbi kohtutesse esitatavate avalduste hulka,“ ütles justiitsminister Raivo Aeg.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700