Autor: Kadri Penjam, vabakutseline ajakirjanik • 31. detsember 2020

Janek Keskküla – isiklikus arengus peitub edu võti!

Tallinna Majanduskooli finants- ja maksuarvestuse lektor Janek Keskküla usub sellesse, et mida külvad, seda lõikad. See tähendab ühtlasi seda, et igaüks meist peaks püüdlema oma elus läbimõeldud eesmärkide poole, olema hingega kõige selle juures, mis elu ette toob ning ühtlasi oskama tunnustada tehtu eest nii iseennast kui teisi.
Janek Keskküla on Tallinna Majanduskooli finants- ja majandusarvestuse lektor
Foto: Meeli Küttim

Janek on arvamusel, et mida rohkem inimene teeb, seda rohkem ta ka jõuab. Oma tegemistes on ta alati organiseeritud, eesmärgikindel ning tulemustele suunatud. Aastaid õppejõutööd on lisanud talle teadmist, et läbi arengute ja eesmärkide oleme kuhugi teel ja seda nii andja kui võtja rollis olles.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700