Autor: Gerli Ramler, Äripäeva kaasautor • 21. detsember 2020

Tallinki pearaamatupidaja: 2020. aasta õppetunnid ei ole raamatupidajatele veel läbi

Tallink on Eesti mõistes väga suur ettevõte, mille igapäevasele tööle lisab veidi keerukust ka börsiettevõttena tegutsemine. Aasta 2020 ei ole Tallinkit hellitanud ning kontserni pearaamatupidaja Urmas Kook nendib, et erakordse aasta õppetunnid raamatupidajatele pole kindlasti veel lõppenud. Järgnevalt uurime lähemalt, mida tehakse nii suure grupi raamatupidamises teisti, missugused on igapäevased väljakutsed ning kuidas on pearaamatupidaja töö Tallinkis aastatega muutunud.
Tallinki kontserni pearaamatupidaja Urmas Kook
Foto: Emilia Martin

Millised olid teie kogemused raamatupidamise vallas enne Tallink Grupi meeskonnaga liitumist?

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700