Autor: Raamatupidaja.ee • 5. detsember 2020

6 soovitust, kuidas olla parem juht

KoostööKunstiKool Belbin Eesti asutaja, juhtimis- ning meeskonnatöö treener Mats Soomre on viinud läbi kaugelt üle tuhande meeskonnatööteemalise koolituse. Soomre annab tuginedes oma kogemusele nõu, kuidas olla parem juht.
KoostööKunstiKool Belbin Eesti asutaja, juhtimis- ning meeskonnatöö treener Mats Soomre
Foto: Rauno Liivand

1. Toetuge oma tugevatele külgedele

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700