Autor: Kadri Penjam, vabakutseline ajakirjanik • 4. detsember 2020
Ainult tellijatele

Vandeadvokaat Marko Saag: püstitan endale eesmärgi ning asun seda täitma!

ATTELA Advokaadibüroo partner, vandeadvokaat Marko Saag kinnitab, et paneb endale iga aasta hakul paika eesmärgi, mille nimel ta soovib järjekindlalt järgmise 12 kuu vältel tegutseda. Pidev sisemine ja väline areng on tema sõnul elus loomulik ning alati tasub püüelda endast parima versiooni loomise poole.

ATTELA Advokaadibüroo partner, vandeadvokaat Marko Saag

Marko on pärit Tartu külje alt, veetnud lapsepõlve sealkandis ning käinud kooliteed Ülenurme Gümnaasiumis. Ta teadvustas endale juba noorukina, et iga mees on oma saatuse sepp ja õnne valaja. Just seetõttu on Marko alati olnud ettevõtlik ning seadnud endale ise eesmärke ja neid ka järginud. Töökus on tema geenides – juba põhikooli ajal käis ta suviti tööl, mõtles ette ja planeeris tulevikku.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Raamatupidaja.ee toetajad:
Marianne LõhmusRaamatupidaja.ee ärijuhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee reklaami müügijuhtTel: 53 315 700