Autor: Raamatupidaja.ee • 16. november 2020

Viis praktilist rakendust, mis muudavad kodus töötamise efektiivsemaks ja aitavad heas vormis püsida

Tänu koroonaviiruse levikule oleme taas olukorras, kus peame rohkem aega veetma kodus. Kuigi elurütm ja -tempo veidi aeglustuvad, seisavad inimesed kodus püsides silmitsi erinevate väljakutsetega nagu tööalase tootlikkuse langus, vaimse tervise halvenemine, lisanduvad kaalunumbrid ja mõnikord lihtsalt igavus. Õnneks pakuvad nutitelefonid tänapäeval hulgaliselt rakendusi, et nende probleemidega lihtsamalt toime tulla.
Foto: Pixabay

"Kodus püsimine ei tähenda seda, et meie elu seiskuks. Mobiiltelefonide nutirakendused pakuvad kasulikku teavet ja vajalikke tööriistu, et olla produktiivsed ning püsida vaimselt ja füüsiliselt heas vormis. Järgnevaid rakendusi on nii Huawei AppGallery kui ka teiste Androidi ja iOS telefonide äpipoodide kasutajatel hõlpsasti võimalik leida," ütleb Huawei Mobile Service’i äriarenduse juht Vitali Donskoi.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700