Autor: Kaspar Allik • 9. november 2020

Suurtele hoiustele tuleb peale maksta pea kõigis pankades

Suurte hoiuste eest peavad ettevõtted peale maksma vähemalt turu nelja suurima hoiustaja juures.
Foto: Andras Kralla
Negatiivsed intressimäärad ettevõtete hoiustele leiab nüüd pea kõigi suuremate pankade hinnakirjadest, kuid hoiuste pealt intressi maksvaid ettevõtteid tuleb tikutulega taga otsida.

“Ei ole nii hästi läinud,” märkis Neinar Seli nii Estiko kontserni kui ka Rondam grupi kohta, mis ei pea kontojäägilt negatiivset intressi maksma. Seli meenutas, et kunagi sai siiski SEB pangast raha ära viidud, kuna kirjade järgi hakkas pank hoiustelt negatiivset intressi küsima.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700