Autor: Kaido Pajumaa • 16. oktoober 2020

5 juhtimise tõetera

Palju kirjutatakse headest juhtidest ja juhtimisest. Vähe aga sellest, kuidas juhiks saadakse, ja seda vaatamata sellele, et kõik praegused juhid on millalgi spetsialistist juhiks transformatsiooni läbi teinud. Harvardi Ülikooli professor Linda Hill on just sellise muutuse enda uurimisvaldkonnaks võtnud, millest tuleb juttu ka selles artiklis.
Koolitaja Kaido Pajumaa annab nõu paremaks juhtimiseks

Sageli saab juhiks tippspetsialist, kes on meeskonnas ka arvamusliidri rollis. Arvamusliidrina võib ta luubi alla võtta mitte ainult töö tehnilised aspektid, vaid ka juhi kompetentsi − kritiseerida tema käitumist, otsuseid ja juhtimisstiili, viidates ka sellele, kui palju parem juht tema oleks.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700