Autor: Kaido Pajumaa • 4. mai 2020

Negatiivse tagasiside andmise plussid ja miinused

Töötajate motiveerimisest olen varem juba päris palju kirjutanud, seetõttu vaatlen seekord lähemalt tagasiside andmist, mis on kahtlemata üks tähtsamaid ja tõhusamaid juhtimisvahendeid. On ju oluline, et sinu tiimiliikmed teaksid, kuidas neil läheb – nii positiivse kui ka negatiivse külje pealt.
Koolitaja Kaido Pajumaa avab tagasiside andmise tagamaid

Muret tekitav on, kui saad töötajatega rääkida ainult positiivsest, sest negatiivset võetakse kriitikana, solvutakse ja tõmbutakse endasse. Halvemal juhul pidurdab see ka motivatsiooni.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700