Autor: Gerda Urva, Pihiema OÜ juhatuse liige • 27. september 2019

Kontrollivajadust tasub ohjes hoida

Organiseeritus võib tööelus küll kasuks tulla ja aidata kaasa eesmärkide saavutamisele, ent liigse kontrollimisega on töökollektiivis, eriti aga lähedastes pere- ja sõbrasuhetes on väga kerge jätta endast mulje kui kiuslikust ja kamandavast inimesest, kelle jaoks pole miski küllalt hea.
Gerda Urva annab nõu, kuidas liigsest kontrollivajadusest vabaneda

Sulle meeldib organiseeritus. Su kodu peab olema korras sellisel viisil, nagu sulle meeldib, su ajakava on kindlalt paigas. Sa jälgid hoolega, mis mulje sa inimestele jätad, ning käitud alati väliselt rahulikult ja tasakaalukalt. Või meeldib sulle oma lähedaste tegemistel ja käitumisel silma peal hoida, anda neile pidevalt märku sellest, kui sa nende käitumist või tegutsemisviisi heaks ei kiida, anda tungivaid soovitusi sõita sihtpunkti kindlat marsruuti pidi või maitsestada toitu just nende maitseainetega, millega sina seda tavaliselt teed. Mis viisil see ka ei avalduks, soovid sa, et kõik oleks kontrolli all.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700