Autor: Kadri Penjam, vabakutseline ajakirjanik • 9. oktoober 2020

Marko Raid: ajaga tuleb sammu pidada

Tallinna Sadama finantsjuht Marko Raid on mees, kes juba paarkümmend aastat seisnud hea selle eest, et Tallinna Sadam oleks konkurentsivõimeline ettevõte ning kannaks välja eesmärgid, mis sellele pandud on. Aastate jooksul on ettevõtte „laevukest” küll räsinud tormituuled, kuid need on nii ettevõtet kui ka Markot pigem karastanud.
Foto: Meeli Küttim

Marko on põline tallinlane, kasvanud ja õppinud Mustamäel – esmalt 44. keskkoolis ja seejärel jätkanud haridusteed 54. keskkoolis, praeguses Mustamäe Saksa Gümnaasiumis. Kõrghariduse omandas ta Concordia Rahvusvahelises Ülikoolis Eestis. Selle kooli valis ta seepärast, et tol ajal oli tegemist uue ja põneva rahvusvahelise taustaga kooliga, mis äsja Eestisse loodud, ning välisõppejõudude siiajõudmine oli just see, mida ta tundis end ülikoolilt ootavat. Just läänelik suunitlus oli see, mis Markole huvi pakkus, ja nõnda läkski ta sinna ärikorraldust õppima.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700