Uudised
Ainult tellijale

Marko Raid: ajaga tuleb sammu pidada

Tallinna Sadama finantsjuht Marko Raid on mees, kes juba paarkümmend aastat seisnud hea selle eest, et Tallinna Sadam oleks konkurentsivõimeline ettevõte ning kannaks välja eesmärgid, mis sellele pandud on. Aastate jooksul on ettevõtte „laevukest” küll räsinud tormituuled, kuid need on nii ettevõtet kui ka Markot pigem karastanud.

Foto: Meeli Küttim

Marko on põline tallinlane, kasvanud ja õppinud Mustamäel – esmalt 44. keskkoolis ja seejärel jätkanud haridusteed 54. keskkoolis, praeguses Mustamäe Saksa Gümnaasiumis. Kõrghariduse omandas ta Concordia Rahvusvahelises Ülikoolis Eestis. Selle kooli valis ta seepärast, et tol ajal oli tegemist uue ja põneva rahvusvahelise taustaga kooliga, mis äsja Eestisse loodud, ning välisõppejõudude siiajõudmine oli just see, mida ta tundis end ülikoolilt ootavat. Just läänelik suunitlus oli see, mis Markole huvi pakkus, ja nõnda läkski ta sinna ärikorraldust õppima.

VORMISTA TELLIMUS KOHE JA SAAD:
 • Ligipääsu kõigile Raamatupidamise Praktiku lugudele
 • Ligipääsu ajakirja PDF-idele
 • Ajakirja paberväljaande
 • Võimaluse küsida erialast nõu asjatundjadelt
 • Jaga lugu:
  Seotud lood
  RAAMATUPIDAJA UUDISKIRJAGA LIITUMINE

  Telli olulisemad raamatupidaja uudised igal nädalal enda postkasti.

  Raamatupidaja.ee toetajad:

  Marianne Lõhmus
  Marianne LõhmusRaamatupidaja.ee ärijuhtTel: 6670405
  Külli Reino
  Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel:
  Cätlin Puhkan
  Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee reklaami müügijuhtTel: 53 315 700