Autor: Marianne Lõhmus • 6. oktoober 2020

10 tarkusetera Pärnu raamatupidamiskonverentsilt

Septembri keskpaigas toimus 15. Pärnu raamatupidamiskonverents, mille fookuses olid tarkuseterad – mineviku kogemused, mis meid tulevikus aitavad. Vaatame konverentsile tagasi ja toome välja 10 olulist mõtet, mida tasub meeles pidada.

1. Kuni on olemas ettevõtlus ja maksustamine, on vaja ka raamatupidamist

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700