Autor: Raamatupidaja.ee • 3. september 2020
Ainult tellijatele

Euroopa ettevõtetest 71% on pandeemiast tulenevalt leppinud pikemate maksetähtaegadega

COVID-19 esimene laine pani Euroopa ettevõtteid selgelt rohkem muretsema majanduslanguse mõjude pärast. Euroopa juhtiva inkassoettevõtte Intrum uuringu kohaselt arvas 44% COVID-19 kriisi ajal vastanud ettevõtetest, et majanduslangus mõjutaks tõsiselt nende äri – veel veebruaris oli sama näitaja 26%. Siiski kalduvad Eesti ettevõtted Euroopa võrdluses olema optimistlikumad, millele viitas ka Eesti II kvartali oodatust väiksem majanduslangus, teatas Intrum.

Autor: Pixabay

Teatavasti tabas pandeemia kõige valusamalt majutus- ning ja vaba aja sektorit: Euroopas ütles 42% uuringus osalenud nende sektorite ettevõtetest, et majanduslangus avaldab nende ärile suurt mõju – see oli kõige kõrgem näitaja 11 majandussektori võrdluses. Kõige väiksem mõju avaldus valitsus- ja avaliku sektori tegevusele (31%).

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Raamatupidaja.ee toetajad:
Marianne LõhmusRaamatupidaja.ee ärijuhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee reklaami müügijuhtTel: 53 315 700