Autor: Mats Soomre, KoostööKunstiKool Belbin Eesti asutaja ja treener • 28. august 2020

Skeptiku tähtsus meeskonnas

Igas meeskonnas on liikmetel oma rollid, mis tiimi täiendavad. Kui need on paigas, saab ettevõte üle igast kriisist.
Mats Soomre arutleb rollide üle meeskonnas
Foto: Raul Mee

Kui vaadata oma juhte, alluvaid või kolleege, kellega kokku puutud, on nende hulgas tõenäoliselt nii mõnigi skeptik. Kas see on tingimata halb? Olen korraldanud kaugelt üle tuhande meeskonnatöökoolituse ja minu kogemuste põhjal on skeptilisus pigem positiivne. Skeptik on ülimalt hea otsustaja, kui me õpime teda päriselt usaldama ja sobival moel kaasama. Samuti on skeptik väga huvitav inimene, kui temaga jutusoonele saad.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700