Autor: Ketlin Kasak • 16. juuli 2020

Kas Sinu firma on ohus

Ettevõtjad investeerivad firma ülestöötamisse palju aega, raha ja energiat. On hirmuäratav mõelda, et ka üks inimene võib mõjutada kogu ettevõtte käekäiku väga palju. Värbamisekspert Ketlin Kasak toob välja peamised tegurid, mis võivad viidata ohutule süttimisele.
Värbamisekspert Ketlin Kasak
Foto: Riina Vaikmaa

Kas kõik töötajad on uuendustega edukalt kaasa tulnud või vajab keegi rohkem koolitust, abi, toetust?

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700