Autor: Raamatupidaja.ee • 17. juuni 2020

Digitaalne raamatupidamine - enam ei ole pääsu!

Kevadine koroonaviirus tõi digitaalsuse, paberivabaduse ning kaugtöö ka nende ettevõtete lauale, kes seni uuendusteks valmis ei olnud. Missugused õppetunnid saame kriisist kaasa võtta ja kus olid komistuskohad? Kus jäid kliendid hätta ning milliseid lahendusi endiselt ei osata kasutada?
Kristiina Nurmsalu ja Marko Saag raamatupidamisbüroode konverentsil Kasumlik Kasv 2020.

Excellent Business Solutions kasutajatoe vanemkonsultant Kristiina Nurmsalu jagas kogemusi tänavusel raamatupidamisbüroode konverentsil: Kasumlik Kasv 2020. Vestluspartneriks oli päeva moderaator, maksunõustaja ja vandeadvokaat Marko Saag.

Jaga lugu
Raamatupidaja.ee toetajad:
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee reklaami müügijuhtTel: 53 315 700