Autor: Raamatupidaja.ee • 18. mai 2020
Ainult tellijatele

MTA bürood on taas avatud

Maksu- ja Tolliameti (MTA) teenindusbürood avatakse tänasest (18. maist). Klientide ja teenindajate tervise huvides kehtib teenindussaalides 2+2 reegel ning saalide ooteruumid jäävad suletuks. Tuludeklaratsioone saab esitada juuni lõpuni.

Inimesed, kellel on tuludeklaratsioon esitamata, ei pea kiirustama, sest paberil deklaratsioone võetakse vastu juuni lõpuni. Samuti on jätkuvalt avatud deklaratsioonide esitamise võimalus veebikeskkonnas e-MTA.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Raamatupidaja.ee toetajad:
Marianne LõhmusRaamatupidaja.ee ärijuhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee reklaami müügijuhtTel: 53 315 700