Autor: Marianne Lõhmus • 11. mai 2020

Samm-sammult juhend EAS toetuse taotlemiseks

Täna avas EAS COVID19 kahjude leevendamise toetuste taotlemise. Tegime koos ühe raamatupidajaga taotlemise läbi ning toome teieni ülevaate taotluse esitamise protsessist ning vajalikest dokumentidest. Lisatud ka kuvatõmmised EASi iseteeninduskeskkonnast.
Kuidas toetuse taotlemine käib ning missugused dokumendid tuleb esitada?
Foto: PantherMedia

1. Logi sisse EAS iseteeninduskeskkonda

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700