Autor: Heli Lehtsaar-Karma, vabakutseline ajakirjanik • 6. mai 2020

Ettevõtja plaan B: äri taas jalule saneerimise abil

Praeguses keerulises olukorras on paljudel ettevõtetel käive tublisti langenud või suisa nulli kukkunud ja tekkinud on likviidsusprobleemid. Kuna määramatust on palju ja keegi ei tea, kas seismajäänud äri hakkab taastuma kolme, kuue või üheksa kuu pärast, tasub ettevõtjatel mõelda ka plaanile B ehk oma ettevõtte päästmisele saneerimise abil.
Grant Thornton Balticu partner, nõustamisteenuste valdkonna juht ja vandeaudiitor Artur Suits

Grant Thornton Balticu partner, nõustamisteenuste valdkonna juht ja vandeaudiitor Artur Suits on saneerimisnõustajana aidanud rasketel aegadel logistikaettevõtet Nordnet ja nõustanud paljusid teisi kliente äritegevuse optimeerimisel või likviidsuse parandamisel ja juhtimisel. Praegu on käsil Eesti rõivatööstuse lipulaeva Baltika saneerimismenetlus, milles Artur Suits on saneerimisnõustaja.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700