Uudised
Ainult tellijale

Ettevõtja plaan B: äri taas jalule saneerimise abil

Praeguses keerulises olukorras on paljudel ettevõtetel käive tublisti langenud või suisa nulli kukkunud ja tekkinud on likviidsusprobleemid. Kuna määramatust on palju ja keegi ei tea, kas seismajäänud äri hakkab taastuma kolme, kuue või üheksa kuu pärast, tasub ettevõtjatel mõelda ka plaanile B ehk oma ettevõtte päästmisele saneerimise abil.

Grant Thornton Balticu partner, nõustamisteenuste valdkonna juht ja vandeaudiitor Artur Suits   

Grant Thornton Balticu partner, nõustamisteenuste valdkonna juht ja vandeaudiitor Artur Suits on saneerimisnõustajana aidanud rasketel aegadel logistikaettevõtet Nordnet ja nõustanud paljusid teisi kliente äritegevuse optimeerimisel või likviidsuse parandamisel ja juhtimisel. Praegu on käsil Eesti rõivatööstuse lipulaeva Baltika saneerimismenetlus, milles Artur Suits on saneerimisnõustaja.

VORMISTA TELLIMUS KOHE JA SAAD:
 • Ligipääsu kõigile Raamatupidamise Praktiku lugudele
 • Ligipääsu ajakirja PDF-idele
 • Ajakirja paberväljaande
 • Võimaluse küsida erialast nõu asjatundjadelt
 • Jaga lugu:
  Seotud lood
  RAAMATUPIDAJA UUDISKIRJAGA LIITUMINE

  Telli olulisemad raamatupidaja uudised igal nädalal enda postkasti.

  Raamatupidaja.ee toetajad:

  Marianne Lõhmus
  Marianne Lõhmusraamatupidaja.ee ärijuhtTel: 6670405
  Cätlin Puhkan
  Cätlin Puhkanraamatupidaja.ee reklaami müügijuhtTel: 53 315 700