Autor: Ero Liivik, IURING õigusbüroo jurist • 23. aprill 2020

Muudatused raamatupidamisega seotud õigusaktides (märts 2020)

Artiklis on esitatud 2020. aasta märtsis Riigi Teatajas I avaldatud raamatupidamisega seotud õigusaktide muudatused. Eelkõige puudutas õigusloome nimetatud perioodil Vabariigi Valitsuse poolt Eesti Vabariigi haldusterritooriumil 12. märtsil välja kuulutatud eriolukorra meetmete rakendamist.
IURING õigusbüroo jurist Ero Liivik

SEADUSEMUUDATUSED

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700