Autor: Raamatupidaja.ee • 16. aprill 2020
Ainult tellijatele

Ettevõtted saavad eriolukorra ajal annetusi teha tulumaksuvabalt

Riik plaanib vabastada äriühingute haiglatele, hoolekandeasutustele ning riigi- ja kohaliku omavalitsuse asutusele tehtud annetused ja kingitused tulumaksust, et aidata soovijatel toetada koroonaviiruse puhangu vastu võitlemist eriolukorra ajal.

Autor: pixabay

„Paljud Eesti ettevõtted on soovinud praegusel raskel ajal toetada haiglaid ja kohalikke asutusi koroonaviiruse vastases võitluses. Selleks et võimalikult palju vahendeid jõuaks asutusteni, vabastame eriolukorra ajal ettevõtjad annetustelt ja kingitustelt tulumaksu tasumisest,“ ütles rahandusminister Martin Helme.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Raamatupidaja.ee toetajad:
Marianne LõhmusRaamatupidaja.ee ärijuhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee reklaami müügijuhtTel: 53 315 700