Autor: Raamatupidaja.ee • 16. aprill 2020

Ettevõtted saavad eriolukorra ajal annetusi teha tulumaksuvabalt

Riik plaanib vabastada äriühingute haiglatele, hoolekandeasutustele ning riigi- ja kohaliku omavalitsuse asutusele tehtud annetused ja kingitused tulumaksust, et aidata soovijatel toetada koroonaviiruse puhangu vastu võitlemist eriolukorra ajal.
Foto: pixabay

„Paljud Eesti ettevõtted on soovinud praegusel raskel ajal toetada haiglaid ja kohalikke asutusi koroonaviiruse vastases võitluses. Selleks et võimalikult palju vahendeid jõuaks asutusteni, vabastame eriolukorra ajal ettevõtjad annetustelt ja kingitustelt tulumaksu tasumisest,“ ütles rahandusminister Martin Helme.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700