Autor: Raamatupidaja.ee • 13. märts 2020

Tasuta veebiseminar: Kuidas kriisis ellu jääda?

Koroonaviirus levib jõuliselt üle maailma ning riik on kehtestanud eriolukorra. Meie argipäev on peapeale keeratud ning ettevõtjad seisavad silmitsi raskete otsustega. Raske on hinnata, kaua kriis kestab ning kui suur on mõju majandusele, kuid töömahu vähenemine ning hirm languse ees sunnib töökorralduse üle vaatama.

Äripäev meediamajana pingutab iga päev, et meie kliendid saaksid teha targemaid otsuseid. Tahame olla toeks ettevõtjatele sel perioodil ning koostöös Attela Advokaadibürooga saame tuua teieni TASUTA veebiseminari: „Kuidas kriisis ellu jääda?“

- Mis saab kriisi ajal töötajatest? Sundpuhkus, palgata puhkus, töötasu vähendamine, töö sisu muutmine, koondamine? Pika- ja lühiajalised lahendused.

- Mis saab klientidest? Eriolukord on sulgenud meelelahutusasutused- ja teenusepakkujad, millal ja milliste teenuste eest peab kliendile tasu hüvitama?

- Missugune on eriolukorra mõju lepingutele? Rendi-, teenusepakkuja-, müügi- ja teised lepingud, mis kohustavad üht või mitut osapoolt täitma tingimusi.

- Dividendid – kas kriisihirmus võib tühistada möödunud perioodi eest välja kuulutatud dividendide maksed?

- Maksukoormus, maksuvõlg – kas ajatamine päästab?

- Must stsenaarium – saneerimine, pankrot, likvideerimine.

Veebiseminar Marko Saagiga toimub 20. märtsil kell 11.00-13.00 internetis Äripäeva veebiseminaride keskkonnas. Enne veebiseminari saadetakse registreerunud kasutajatele infomeil lingiga, mille kaudu pääseb veebiseminari keskkonda.

Rohkem informatsiooni ja registreerumine SIIN!

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700