Autor: Raamatupidaja.ee • 9. märts 2020

Kaugmüük ja Intrastat Euroopa Liidus

BDO Eesti tippspetsialistid Mati Madik ja Jaanika Laansalu selgitavad, millal tekib kohustus end teises riigis käibemaksukohustuslasena registreerida.
Jaanika Laansalu, BDO Eesti

Tänu internetile ning sotsiaalmeedia populaarsusele on 21. sajand E-kaubanduse õitseaeg. Ihaldatud kaupa on võimalik tellida tervest maailmast vaid mõne nupuvajutusega, mugavalt, kodust lahkumata. Eriti populaarsed on erinevad riiete, brändikaupade ja lasteasjade poed. Tänu sellele on ettevõtetel kergesti võimalik müüa kaupa rahvusvaheliselt laiemale tarbijaskonnale.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700