Autor: Kadri Penjam • 21. oktoober 2020

Arvestusala Edendaja kandidaat nr. 6: Joel Zernask, KPMG Eesti maksuvaldkonna juht

Juba 30. oktoobril anname koostöös Excellent Business Solutionsiga välja Arvestusala Edendaja 2020 tiitli inimesele, kes on tegutsev arvestusala valdkonnas või seda tugevalt mõjutanud.

Pea kakskümmend aastat KPMG Eesti auditi-, maksu- ja nõustamisteenuseid pakkuva meeskonnaga ühte jalga astunud Joel Zernask kinnitab, et tema jaoks on alati olnud oluline teada, miks ta midagi teeb ning kuidas seda saavutada plaanib. Samuti on teda läbi tööaastate pingutama pannud tark ja hooliv meeskond ning teadmine, et maksuvaldkonnas ei saa kunagi mugavustsooni langeda.

KPMG Baltics OÜ maksuvaldkonna juht Joel Zernask
Foto: Meeli Küttim
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700