Autorid: Riina Jussila, Äripäeva eriprojektide ja sisuturunduse üksus: [email protected] • 16. märts 2020

Ametnikud arestisid konto viieks nädalaks, aga jäime ellu

Lõppenud aastal keerulisse majanduslikku olukorda sattunud Muhu Leiva asutaja Martin Sepping ütles Gaselli Kongressil, et saneerimisele tuleks mõtlema hakata varakult, kuid see ei peaks olema ainus ja viimane käik, mis ettevõttel on.
Muhu Leiva omanik Martin Sepping
Foto: Raul Mee

Sepping meenutas Muhu Leiva tekkelugu 2012. aastal. “Elasime Muhus ja elame seal praegugi. Kuidagi pidi leib lauale tulema ja otsustasimegi leiva, mida küpsetasime, eskaleerida äriprojektina,” rääkis ettevõtte peremees. Ei läinud kaua, kui saadi aru, et krõbeda kooriku ja mõnusa mekiga leivast saab tõenäoliselt hitt.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700