Autorid: Riina Jussila, Äripäeva eriprojektide toimetus • 16. märts 2020
Ainult tellijatele

Ametnikud arestisid konto viieks nädalaks, aga jäime ellu

Lõppenud aastal keerulisse majanduslikku olukorda sattunud Muhu Leiva asutaja Martin Sepping ütles Gaselli Kongressil, et saneerimisele tuleks mõtlema hakata varakult, kuid see ei peaks olema ainus ja viimane käik, mis ettevõttel on.

Muhu Leiva omanik Martin Sepping
Autor: Raul Mee

Sepping meenutas Muhu Leiva tekkelugu 2012. aastal. “Elasime Muhus ja elame seal praegugi. Kuidagi pidi leib lauale tulema ja otsustasimegi leiva, mida küpsetasime, eskaleerida äriprojektina,” rääkis ettevõtte peremees. Ei läinud kaua, kui saadi aru, et krõbeda kooriku ja mõnusa mekiga leivast saab tõenäoliselt hitt.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Raamatupidaja.ee toetajad:
Marianne LõhmusRaamatupidaja.ee ärijuhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee reklaami müügijuhtTel: 53 315 700