Autor: Lea Kalda • 22. veebruar 2020

Kuidas end rööprähklemise eest kaitsta?

Kiire elutempo ja soov olla edukas sunnib justkui pidevalt tegema rohkem, saavutama rohkem, olema rohkem. Latt on seatud kõrgele ja to-do list venib iga päevaga pikemaks. Tihti petame end püüdes teha palju korraga ja hoida end pidevalt tegevuses, sest tundub, ja ka teistele meie ümber jääb mulje, et oleme väga produktiivsed. Jah, toimekad oleme nii küll, aga kas ka tulemuslikud? Oma mõtteid jagab facilitator ja coach Lea Kalda.
Foto: Facilitator ja coach Lea Kalda

Mis see rööprähklemine (multitasking) tegelikult on? See ei tähenda ju vaid kahe või enama ülesande samaaegselt tegemist – koosolekul osaledes samal ajal nutiseadmest kirjadele vastamist või autoga sõites telefonitsi vestlemist. Rööprähklemine on ka kiire tähelepanu pendeldamine järjepanu erinevate tegevuste vahel.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700