Autor: Äripäev • 19. veebruar 2020

Viirus paneb põntsu eurole

Euro on aasta alguses dollari suhtes kiiresti nõrgenenud.
Foto: Scanpix
Koroonaviiruse leviku hirm on avaldanud mõju ka eurole, mille jaoks on 2020. aasta alanud nutusena.

Kui tänavu pidi tulema eurole silmapaistev aasta, siis tegi ühisvaluuta halvima stardi alates 2015. aastast, kirjutab Bloomberg. Alates aasta algusest on euro kaotanud enam kui 3% oma väärtusest ja jõudnud pea kolme aasta madalaimale tasemele. See omakorda sunnib suuri panku võtma tagasi oma varem välja öeldud positiivseid prognoose.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700