Autor: Raamatupidaja.ee • 10. jaanuar 2020

Kuula: eelmise aasta märgilisemad kohtulahendid äriõiguse vallas

Advokaadid Eli Täpp ja Mikk Põld teevad saates "Triniti eetris" ülevaate eelmise aasta kuuest märgilisest äriõiguse valdkonna riigikohtu lahendist.

Lahendid puudutasid selliseid teemasid: osanike vastu nõude esitamine, osanike koosoleku korraldamine, tuvastushagi, pankrotimenetluses firma juhatuse liikme tasu tagasi nõudmine, dividendimaksete täitemenetluse raames tagasi võitmine, ettevõtte üleminek uuele omanikule. Saadet juhib Aivar Hundimägi.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700