Autor: Raamatupidaja.ee • 13. detsember 2019

Raamatupidamisbüroo Leinonen: Soovitame Brioxi oma klientidele

Vähestel raamatupidamisbüroodel on võimalus oma klientidele loodava tarkvara arengus kaasa rääkida. Raamatupidamis- ja finantsaruandlustarkvara Briox andis enne Eesti turule sisenemist just sellise võimaluse Leinonenile, ühele Eesti suurematest raamatupidamisbüroodest.

Eduka koostöö tulemusena soovitab rohkem kui 40 Leinoneni raamatupidajat Brioxi oma klientidele, kelle raamatupidamistarkvara ei eelda keerukaid protsesse ja kes hindavad paindlikku hinnakujundust, mis võimaldab tasuda vaid nende moodulite eest, mida kasutatakse.

Koostöö on edu aluseks

Leinonen alustas koostööd Brioxiga kohe päris alguses, kui tarkvaraettevõttel tekkis mõte Eesti turule tulla. Olles üheks raamatupidamisbüroodest, kes aitas Brioxi programmi Eesti raamatupidamisseaduse kohaseks korraldada, sai Leinonen ka võimaluse kliendivaadet mõjutada ja kaasa rääkida programmi aruannete seadistuste ning kasutusmugavuste osas. Leinonen võttis oma klientide teenindamiseks Brioxi kasutusele juba enne, kui ametlikult uue programmiga avalikkuse ette tuldi.

Leinoneni tehniline tugi toob välja kolm Brioxi eelist võrreldes teiste raamatupidamisprogrammidega:

• Kasutajana on silmale selge menüü.

• Olemas funktsionaalsus, mida väike- ja mikroettevõtjale tarvis.

• Kasutaja saab saata ja vastu võtta e-arveid ja vajadusel lisada saadetavale e-arvele dokumentatsiooni lisalehtedena. E-arveid saab saata ka eraisikule (B2C).

Lisaks välisriigi deklaratsioonide väljastamise võimekus.

Briox sobib kasutamiseks ka väiksematele klientidele, kellel on püsiv tegevuskoht mõnes teises riigis, näiteks Soomes. Briox võimaldab kasutada Soome versiooni, kus saab sisestada Soome nõuetele vastavad arved ning programm väljastab vastava riigi nõuetele vastava käibedeklaratsiooni ehk soome puhul kausivero.

Kui Leinoneni kogemus kõnetas sind, vaata lähemalt: www.briox.ee, broneeri omale meie programmi esitlus telefonil +37256667701 või e-postiga [email protected] juba täna!

Tutvu võimalustega, mida Briox pakub raamatupidamisbüroodele:

• Kliendihaldur – raamatupidamisbüroo peamine tööriist oma klientidega töötamiseks. Kliendihaldur annab raamatupidajale võimaluse kergesti hallata oma kliente, jagada kasutajaõigusi ning nende kontosid. Kliendihalduri rühmafunktsioonid võimaldavad raamatupidajal aega säästa ning oma tööd paremini planeerida.

• Brioxi portaal – Turvaline suhtluskanal raamatupidamisbüroo ja kliendi vahel, mis annab võimaluse turvaliselt vahetada sõnumeid ja faile. Brioxi portaalist on büroo kliendil otsepääs oma raamatupidamisse ja integratsioonidesse.

• Kiire ühendus pangaga – Brioxi online-pangandus on kiire, lihtne ja mugav. Online-pangandus on osa kaasaegsest raamatupidamisest. Enam ei pea käsitsi sisestama pangaväljavõtteid ega muretsema, et arved õigeks ajaks makstud oleks.

• Kasutajatugi – Sa saad üks ühele tuge just siis, kui seda tegelikult vajad. Briox pakub Sulle pühendatud tuge meie ekspertidest tiimi poolt.

• Kõrge turvalisus – finantsandmed on ettevõtte kõige väärtuslikum info ja ei tohi sattuda valedesse kätesse või ära kaduda. Briox peab esmatähtsaks Sinu andmete säilitamist.

• Ühenduvus – kui Sa otsid uut raamatupidamislahendust, tekib kohe küsimus selle ühenduvusest ülejäänud tarkavaraga. Vältimaks kogu tarkvara infrastruktuuri muutmist ühe programmi pärast on Brioxil selleks lahendus – me integreerime oma lahenduse tänu API’le ehk rakendusliidesele Sinu ülejäänud tarkvaraga.

Briox kasvab koos Sinuga – Sa ei pea vahetama tarkvara kuue kuu pärast, kui see ei ole enam sobiv.

Briox muudab sinu ettevõtte töö lihtsamaks - lihtsamaks büroole ja ettevõttele ning seeläbi sujuvam koostöö nende kahe vahel.

Olenemata sellest, kas sa töötad professionaalse raamatupidajana või koostad alles oma esimest arvet, Briox tarkvara on kõik, mida vajad. Vaata lähemalt www.briox.ee

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700