Autor: Triinu Kase, Excellent Business Solutions Eesti AS, teenindusosakonna juht • 13. november 2019

5 enim otsitud teemat excellent.ee kodulehelt Standard Booksi kohta

Kodulehelt otsitakse igapäevaselt kümneid erinevaid teemasid. Järgnevalt on välja toodud edetabel kõige enam otsitud teemadest.
Triinu Kase toob välja viis otsitumat teemat Standard Booksi kohta

1) Ettemaksu laekumise salvestamisel ilmub teade „Tellimust ei eksisteeri”

Teade ilmub juhul, kui laekumise real on täidetud lahter „Tellimuse nr”. Sinna saab sisestada ainult reaalselt eksisteeriva tellimuse numbri, mis on sisestatud eelnevalt tellimuste registrisse. Vastasel juhul tuleb lahter jätta tühjaks.

2) TeamVieweri tarkvara allalaadimine

TeamViewer on kaughalduse tarkvara, mille abil viime läbi konsultatsioone ja proovime tugiliini kõne käigus probleemi tuvastada. Võimalik on tarkvara alla laadida meie kodulehelt, leides lingi iga lehekülje lõpust või laadides alla TeamVieweri lehelt.

3) E-arvete saatmise seadistamine

E-arveid on võimalik Standard Booksi programmis nii saata kui ka vastu võtta. E-arvete operaatoreid on neli: Omniva, Fitek, Envoice, Telema. Enne kui hakata e-arveid seadistama Standard Booksi programmis, tuleb valida endale sobiv operaator ja teha operaatori-poolsed seadistused. E-arveid peab seadistama igas ettevõttes eraldi. Juhend on kodulehelt lihtsasti leitav.

4) Seadistused e-kirjade saatmiseks otse programmist

Standard Booksi programmis peavad olema näha moodulid „Kliendihaldus” ja „E-mail ja kaustad”. Meie pilveteenuse kasutajal on õigused määratud SMTP-pordile päring saata. Seadistused saab teha ka klientprogrammis – täpsed punktid on toodud meie juhendis. Võimalik on vaadata ka seadistamise kohta videojuhendit, mis on leitav kodulehelt.

5) Uue lisaettevõtte lisamine meie pilveteenuse kasutajale

Kui on soov ise lisada andmebaasi uusi ettevõtteid, tuleb täpselt järgida kodulehel toodud juhendit, et vältida andmebaasi taastamise vajadust tekstikoopiast. Andmete taastamine selles olukorras on tasuline teenus.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700