Autor: Triinu Kase, Excellent Business Solutions Eesti AS, teenindusosakonna juht • 3. oktoober 2019

5 Standard Booksi lisafunktsionaalsust

Standard Books ei ole pelgalt raamatupidamisprogramm, vaid selle võimekus on tunduvalt mitmekülgsem. Alljärgnevalt on toodud viis lisafunktsionaalsust, mida äritarkvara veel võimaldab.
Triinu Kase toob välja Standard Booksi võimalused

1) Soovitusindeks

Tegu on tagasiside küsitlusel põhineva metoodikaga, mis võimaldab klientidelt küsida tagasisidet ettevõtte teeninduse kohta, saada ülevaadet juba küsitud tagasisidest ning muuta seeläbi kliendikogemust paremaks.

2) Andmete visualiseerimine

Mugav liidestus andmete esitlemise töövahenditega. Võimalus hoida olulisemad finantsnumbrid pidevalt esil.

3) Müügitoru

Funktsiooni abil jälgid ja juhid ülevaatlikult kogu müügitsüklit. Müügitoru on kasutatav koos kliendihaldusega. Müügitorus on võimalik jälgida näiteks pakkumiste, tellimuste, kliendisuhtluse tegevuste või meilide hetkeseisu.

4) API

API liidese abil on Standard Booksi võimalik ühildada erinevate väliste keskkondadega. API võimaldab teiste veebiteenuste ja rakenduste kaudu Standard Booksist andmeid lugeda ja kirjutada.

5) Kassamüük (POS)

Moodul pakub ideaalset lahendust väikeste poodide kassasüsteemi toimimiseks. Tarkvara laetakse tavalisse arvutisse ja see toimib nagu kassaaparaat. Programmiga saab liidestada ka mitmeid väliseid vahendeid nagu kassasahtel, ribakoodi lugeja, tšekiprinter või puutetundlik monitor.

KÕIK RAAMATUPIDAMISE PRAKTIKU LOOD

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700