Autor: Raamatupidaja.ee • 11. november 2019

GALERII: Raamatupidajate päev & Arvestusala Edendaja 2019

Reedel, 8. novembril tähistas raamatupidaja.ee rahvusvahelist raamatupidajate päeva konverentsiga T1 Mall Cinamon kinosaalis. Lisaks praktilistele ja põnevatele ettekannetele söödi ühiselt torti ning tunnustati sel aastal arvestusvaldkonda enim mõjutanud profesionaali.

Konverentsipäeva juhtis humoorikas raamatupidaja taustaga mälutreener Tauri Tallermaa, kelle juhtimisel viidi osalejate seas läbi ka viktoriin. Testiti tähelepanelikkust ning hommikuste teadmiste omandamist. Aule Kindsigo ja Tõnis Elling rääkisid maksumuudatustest ning käibemaksust, Kristi Saare aitas raamatupidajatel mõista, mida ootavad neilt investorid. Jaak Siim hoiatas maksuhalduri eest ning Kaili Veiksaar Maksu- ja Tolliametist rääkis nende poolsetest uuendustest.

Päeva aitas mõnusa emotsiooniga lõpetada Jaanus Kangur, kes õpetas saalisviibijatele, kuidas oma emotsioonidelt õigeid küsimusi küsida. Täname esinejaid ja osalejaid meeleoluka ürituse eest!

Arvestusala Edendaja 2019 tiitli pälvis Juta Tikk

Arvestusala Edendaja 2019 tiitli pälvis ajakirja Raamatupidamise Praktik pikaajaline autor ning Tartu Ülikooli majandusteaduskonna lektor Juta Tikk. Arvestusala Edendajat tunnustame koostöös Excellent Business Solutionsiga, kes annab omapoolse panuse läbi tõhusa äritarkvara, andes valdkonna spetsialistidele võimaluse väärtust luua ning vadkonna arendamisse oma panus anda.

Vaata meeleoluka päeva galeriid:

Foto: E.Jakobson

Tagasisidest saime mitmeid küsimusi finantsinvesteeringute raamatupidamise kohta. Põhjalik koolitus investeeringute raamatupidamisest on leitav SIIN!

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700