Uudised
Ainult tellijale

Immateriaalse põhivara olemus, arvestus ja kajastamine aruannetes

Tänapäeva moderniseeruvas ja globaliseeruvas majanduses suureneb immateriaalse varaklassi tähtsus ning osakaal majandusüksuste koguvaras. Immateriaalse vara olulisust on enim mõjutanud infotehnoloogia kiire areng ning turutõkete vähenemise ja väliskaubanduse hoogustumise tagajärjel intensiivistunud konkurents.

Ave Nukka käsitleb immateriaalset põhivara  

Uuringutes on täheldatud, et uue majanduse ettevõtted tuginevad väärtuste loomisel rohkem immateriaalsele varale kui vana ehk traditsioonilise majanduse ettevõtted. Samuti on leitud, et juhtide teadlikkus immateriaalse vara väärtusloomest on oluline eelkõige riikides, kus väikesed ja keskmise suurusega ettevõtted moodustavad olulise osa ettevõtlusest ja tööhõivest.

VORMISTA TELLIMUS KOHE JA SAAD:
 • Ligipääsu kõigile Raamatupidamise Praktiku lugudele
 • Ligipääsu ajakirja PDF-idele
 • Ajakirja paberväljaande
 • Võimaluse küsida erialast nõu asjatundjadelt
 • Jaga lugu:
  Seotud lood
  RAAMATUPIDAJA UUDISKIRJAGA LIITUMINE

  Telli olulisemad raamatupidaja uudised igal nädalal enda postkasti.

  Raamatupidaja.ee toetajad:

  Marianne Lõhmus
  Marianne Lõhmusraamatupidaja.ee ärijuhtTel: 6670405
  Cätlin Puhkan
  Cätlin Puhkanraamatupidaja.ee reklaami müügijuhtTel: 53 315 700