Autor: Raamatupidaja.ee • 2. november 2019

E-residentsus pälvis tunnustuse Euroopa ettevõtluse edendajate konkursil

Euroopa Ettevõtluse Edendamise konkursi (European Enterprise Promotion Awards – EEPA) auhinnatseremoonial pärjati Euroopa parimaid ettevõtluse edendajaid ning auhinnati Eesti e-residentsuse programmi eripreemiaga.
Foto: pixabay

Konkursiga tunnustatakse edukaid Euroopa projekte ja algatusi, mis parendavad ettevõtluse tugisüsteemi ning inspireerivad ja julgustavad ettevõtjaid arenema nii siseriiklikul kui rahvusvahelisel tasandil. Konkursi peaauhind läks sel aastal Hollandisse startup ettevõttele Green Pac iLab keskkonnasäästliku ettevõtluse arendamise ja toetamise eest.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700