Autor: Raamatupidaja.ee • 31. oktoober 2019
Ainult tellijatele

Vähki tekitavad ained töökeskkonnas

Vabariigi Valitsuse otsusega võeti vastu määrus „Tööl kantserogeenide ja mutageenidega kokkupuute direktiivi 2004/37/EÜ muudatuste ülevõtmisega seotud Vabariigi Valitsuse määruste muutmine.“ Määrusega täiendatakse keemiliste ainete loetelu ja nende piirnorme, et vähendada töötajate kokkupuudet töökeskkonnas keemiliste ainetega ning ennetada vähki haigestumist.

Autor: pixabay

Määruses nimetatud keemiliste ainetega võib kokku puutuda peamiselt tööstussektoris (täpsemalt keemia-, puidu-, mööbli- ja metallitööstuses, kummi- ja plasttoodete tootmises), lisaks ehitussektoris ja transpordisektoris. Keemiliste ainetega kokkupuutel on suur oht erinevate vähivormide tekkele (nt kopsu-, maksa-, soolevähk), samuti võib kemikaalidega kokkupuude põhjustada hingamisteede haiguseid ja neuroloogilisi häired.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Raamatupidaja.ee toetajad:
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee reklaami müügijuhtTel: 53 315 700