Autor: Raamatupidaja.ee • 20. september 2019

MTA: augustikuu KMD ja VD aruanded võib esitada hiljem

E-MTAsse sisenemisel ja deklaratsioonide esitamisel esineb hetkel probleeme, mistõttu võimaldab Maksu- ja Tolliamet esitada augusti käibedeklaratsiooni (KMD) ja ühendusesisese käibe aruande (VD) hilinemisega.

Maksu- ja Tolliamet soovitab võimalusel tasuda maksud internetipangas tänase päeva jooksul ja deklaratsiooni esitada hiljem, kui e-MTA töö on taastunud.

Maksuameti kommunikatsioonijuhi Rainer Lauritsa sõnul esines tõrkeid seoses kuu alguses toimunud uuendustöödega ning KMD esitamise tähtajaga seotud koormuse kasvuga. Täna kella oli 13-ks probleem tegelikult juba lahendatud, kuid vajadusel piiratakse korraga teenuseid kasutavate klientide arvu, et juba deklaratsiooni esitavad kliendid saaksid kõik toimingud lõpuni viia.

Maksu-ja Tolliamet vabandab põhjustatud ebamugavuste pärast!

Exclamation sign
Autorid: Mile Atanasov, PantherMedia
Jaga lugu
Raamatupidaja.ee toetajad:
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee reklaami müügijuhtTel: 53 315 700