Uudised
Ainult tellijale

Mida toob uus e-maksuamet?

Maksu- ja Tolliamet kutsus Raamatupidaja.ee külla, andes meile võimaluse peagi lansseeritava uue iseteenindusega tutvuda. Uuenduste fookuses on kliendipõhine lähenemine ja lihtsus, pikemas perspektiivis on eesmärgiks läbi mugava kasutuskogemuse suurendada inimeste maksutahet ning parandada maksukäitumist.

Suvi oli maksuametis sel aastal tihe, kuna uue teeninduse küljes on üle 200 IT-rakenduse, mis vajasid kontrollimist ja testimist, enne kui uuele keskkonnale üle minna on võimalik. Praegune maksuameti e-teenindus lülitatakse välja reedel, 30. augustil, peale tööpäeva lõppu (kell 17:00) ning taastatakse järgmise päeva lõunaks. Kuigi keskkond on ligipääsetav juba laupäeva õhtuks, võib tõrkeid esineda erinevate rakenduste töös. Kogu uus süsteem on lubatud uuena toimima saada esmaspäeva ehk 2. septembri hommikuks.

VORMISTA TELLIMUS KOHE JA SAAD:
 • Ligipääsu kõigile Raamatupidamise Praktiku lugudele
 • Ligipääsu ajakirja PDF-idele
 • Ajakirja paberväljaande
 • Võimaluse küsida erialast nõu asjatundjadelt
 • Jaga lugu:
  RAAMATUPIDAJA UUDISKIRJAGA LIITUMINE

  Telli olulisemad raamatupidaja uudised igal nädalal enda postkasti.

  Raamatupidaja.ee toetajad:

  Marianne Lõhmus
  Marianne Lõhmusraamatupidaja.ee ärijuhtTel: 6670405
  Cätlin Puhkan
  Cätlin Puhkanraamatupidaja.ee reklaami müügijuhtTel: 53 315 700