Autor: Marianne Lõhmus • 28. august 2019

Mida toob uus e-maksuamet?

Maksu- ja Tolliamet kutsus Raamatupidaja.ee külla, andes meile võimaluse peagi lansseeritava uue iseteenindusega tutvuda. Uuenduste fookuses on kliendipõhine lähenemine ja lihtsus, pikemas perspektiivis on eesmärgiks läbi mugava kasutuskogemuse suurendada inimeste maksutahet ning parandada maksukäitumist.

Suvi oli maksuametis sel aastal tihe, kuna uue teeninduse küljes on üle 200 IT-rakenduse, mis vajasid kontrollimist ja testimist, enne kui uuele keskkonnale üle minna on võimalik. Praegune maksuameti e-teenindus lülitatakse välja reedel, 30. augustil, peale tööpäeva lõppu (kell 17:00) ning taastatakse järgmise päeva lõunaks. Kuigi keskkond on ligipääsetav juba laupäeva õhtuks, võib tõrkeid esineda erinevate rakenduste töös. Kogu uus süsteem on lubatud uuena toimima saada esmaspäeva ehk 2. septembri hommikuks.

Kasutajapõhine koondvaade

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700