23 august 2019
Uudised
Ainult tellijale

Kuidas oma tööle mitte tähendust anda

Räägin nii meeskonnakoolitustel kui ka juhtimiskoolitustel väga palju oma tööle tähenduse andmisest. Nimelt on paljud uuringud näidanud, et inimesed, kes tunnevad, et nende tööl on sügavam tähendus kui endale ja ettevõtte omanikele raha teenimine, on õnnelikud mitte ainult tööl, vaid elus tervikuna.

Koolitaja Kaido Pajumaa arutleb töö tähenduse üle   

Paljud õnneuurijad on samuti täheldanud, et andmise rõõm (millele töö tähendus otseselt viitab: sa tunned, et annad või pakud oma tööga kellelegi midagi) tekitab inimestes pikemaajalise ja tugevama õnnetunde kui saamise rõõm. Harvardi Ülikooli professor Adam Grant on oma uuringutes ja raamatus „Give and take” üheselt järeldanud, et andja tüüpi inimesed on oma elus ka edukamad, mitte ainult õnnelikumad.

VORMISTA TELLIMUS KOHE JA SAAD:
 • Ligipääsu kõigile Raamatupidamise Praktiku lugudele
 • Ligipääsu ajakirja PDF-idele
 • Ajakirja paberväljaande
 • Võimaluse küsida erialast nõu asjatundjadelt
 • Jaga lugu:
  RAAMATUPIDAJA UUDISKIRJAGA LIITUMINE

  Telli olulisemad raamatupidaja uudised igal nädalal enda postkasti.

  Raamatupidaja.ee toetajad:

  Marianne Lõhmus
  Marianne Lõhmusraamatupidaja.ee ärijuhtTel: 6670405
  Cätlin Puhkan
  Cätlin Puhkanraamatupidaja.ee reklaami müügijuhtTel: 53 315 700