23. august 2019
Ainult tellijatele

Kuidas oma tööle mitte tähendust anda

Räägin nii meeskonnakoolitustel kui ka juhtimiskoolitustel väga palju oma tööle tähenduse andmisest. Nimelt on paljud uuringud näidanud, et inimesed, kes tunnevad, et nende tööl on sügavam tähendus kui endale ja ettevõtte omanikele raha teenimine, on õnnelikud mitte ainult tööl, vaid elus tervikuna.

Koolitaja Kaido Pajumaa arutleb töö tähenduse üle

Paljud õnneuurijad on samuti täheldanud, et andmise rõõm (millele töö tähendus otseselt viitab: sa tunned, et annad või pakud oma tööga kellelegi midagi) tekitab inimestes pikemaajalise ja tugevama õnnetunde kui saamise rõõm. Harvardi Ülikooli professor Adam Grant on oma uuringutes ja raamatus „Give and take” üheselt järeldanud, et andja tüüpi inimesed on oma elus ka edukamad, mitte ainult õnnelikumad.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Raamatupidaja.ee toetajad:
Marianne LõhmusRaamatupidaja.ee ärijuhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee reklaami müügijuhtTel: 53 315 700