Kuula: kohtuotsused, mis muudavad riigihangete praktikat

Viimase poole aasta riigihangete vaidlustuskomisjoni otsuseid ja kohtuotsuseid sirvides tuleb välja hulk uusi ja huvitavaid käsitlusi. Tavaliselt vaieldakse suure maksumusega riigihangete üle, sest vaidlemine toob kaasa suured kulud, aga samas on kaalul ka suur hulk raha.

Riigihangete teabevara peatoimetaja Tuulikki Laesson vaatas üle viimase poole aasta riigihangete vaidluskomisjoni otsused ja kohtulahendid ning leidis palju uusi ja huvitavaid käsitlusi. Need puudutavad nii hankijaid kui ka pakkujaid.

Uutest tuultest riigihangetes räägib Riigihangete teabevara peatoimetaja Tuulikki Laesson juristibüroost Laesson & Partnerid. Küsimusi esitavad Äripäeva teabekeskuse juht Liivi Kedelauk ja teabevara vanemtoimetaja Heidi Saar.

Jaga lugu:
RAAMATUPIDAJA UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad raamatupidaja uudised igal nädalal enda postkasti.

Raamatupidaja.ee toetajad:

Marianne Lõhmus
Marianne Lõhmusraamatupidaja.ee ärijuhtTel: 6670405
Cätlin Puhkan
Cätlin Puhkanraamatupidaja.ee reklaami müügijuhtTel: 53 315 700