Autor: Raamatupidaja.ee • 8. juuli 2019

Kuula: kohtuotsused, mis muudavad riigihangete praktikat

Viimase poole aasta riigihangete vaidlustuskomisjoni otsuseid ja kohtuotsuseid sirvides tuleb välja hulk uusi ja huvitavaid käsitlusi. Tavaliselt vaieldakse suure maksumusega riigihangete üle, sest vaidlemine toob kaasa suured kulud, aga samas on kaalul ka suur hulk raha.

Riigihangete teabevara peatoimetaja Tuulikki Laesson vaatas üle viimase poole aasta riigihangete vaidluskomisjoni otsused ja kohtulahendid ning leidis palju uusi ja huvitavaid käsitlusi. Need puudutavad nii hankijaid kui ka pakkujaid.

Uutest tuultest riigihangetes räägib Riigihangete teabevara peatoimetaja Tuulikki Laesson juristibüroost Laesson & Partnerid. Küsimusi esitavad Äripäeva teabekeskuse juht Liivi Kedelauk ja teabevara vanemtoimetaja Heidi Saar.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700