Autor: Raamatupidaja.ee • 4. juuli 2019

Kuula: mis muutub välismaalaste palkamisel?

Siseministeerium soovib muuta välismaalaste Eestis töötamise nõudeid. Mida muuta soovitakse ja kas need muudatused on ettevõtjatele soodsad või mitte, sellest tegime Äripäeva raadio hommikuprogrammis juttu Eesti Kaubandus-Tööstuskoja juristi Merike Koppeliga.

Lisaks tegi ajakirjanik Pille Ivask kokkuvõtte Jaapanis toimunud G20 tippkohtumisest, mida peeti olulisemaks pärast 2008. aastal puhkenud finantskriisi lõppu, sest G20 kohtumise raames pidasid kõnelusi maailma suurima tüli kaks osapoolt ehk USA president Donald Trump ja Hiina president Xi Jinping.

Ka võtsime jutuks langenud alkoholiaktsiisi võimalikud mõjud ning uurisime Reformierakonna juhtfiguurilt Kristen Michalilt, kes kolmest valitsusliidu partnerist võib olla esimene, kes Jüri Ratase teisest valitsusest lahkub.

Dividendide maksustamisest rääkisime advokaadibüroo Glikman Alvin Levin partneri Priit Raudsepaga.

Hommikuprogrammi veavad Aivar Hundimägi ja Kaspar Allik.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700