Autor: Krista Teearu, Robby & Bobby OÜ partner, ÄP raamatupidamise teabevara peatoimetaja • 20. mai 2019
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Mõõdikute särav liider – Põhjatäht

Tavapärane juhtimisaruandlus keskendub finantsaruannetele: kasumiaruandele, bilansile ja rahavoogude aruandele. Finantsaruanded omandavad sisu, kui neid millegagi võrrelda. Mõõdikuid kasutatakse tagasiside saamiseks, et võrrelda saadud tulemust eesmärgiga.
Krista Teearu tutvustab levinumaid mõõdikuid
Foto: erakogu

Finantsaruannete võrdluse levinumad variandid:

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700