Autor: Raamatupidaja.ee • 21. mai 2019

Kaos ja kord raamatupidamises

Juba 14. korda kogunevad oma valdkonna parimad praktikud ja spetsialistid sügisel Pärnusse, mitte selleks, et viimaseid rannailmasid nautida, vaid osaleda Pärnu Raamatupidamiskonverenstil: „Kuidas kaoses korda luua?“

Sel aastal keskendubki konverents kaoses korra loomisele. Kas kaos on tegelik või ainult näib sellena selgusetuse tõttu? Miks kaos tekib ja kuidas seda arengu jaoks ära kasutada ning kas ja kuidas on kaosesse sattumist võimalik tulevikus vältida?

Raamatupidaja.ee ärijuhi Marianne Lõhmuse jaoks on see esmakordne Pärnu Raamatupidamiskonverentsi korraldamine, kuid ta on väga positiivselt meelestatud ning räägib saabuvast konverentsist õhinal. „Mul on väga hea meel olla nii suure ja staažika konverentsi korraldustiimis. Täna võib juba öelda, et pooled konverentsi kohad on täidetud ning selle aasta programm ja teemad väga soojalt vastu võetud.“

Lisaks uuele raamatupidaja.ee ärijuhile on sel aastal korraldusse kaasatud ka Eesti Raamatupidajate Kogu, kes viib muuhulgas konverentsil läbi näidiskutseeksameid, andes võimaluse kohapeal oma teadmised ja oskused proovile panna.

Eesti Raamatupidajate Kogu juhatuse esimees Margus Tammeraja lisab, et “Pärnu Raamatupidamiskonverents on suurepärane võimalus lülitada end välja igapäevasest rutiinist, et omandada uusi teadmisi, vahetada kolleegidega kogemusi, arutada uusi ideid ning nautida kuurortlinna sügise täiuslikkust. Sel aastal lõi Äripäeva ettepanekul Eesti Raamatupidajate Kogu praktiliselt kaasa teemade ja esinejate valikul. Meil on hea meel, et saime aidata oma panusega tuua sisse mõned vaatenurgad ja lähenemised, mis on olulised nii ERK liikmetele kui ka kõigile Eesti raamatupidajatele. Kohtumiseni Pärnus!”

Kahepäevase konverentsi programm hõlmab kaost füüsikas, digimaailmas, seadusandluses, maksuvaldkonnas ning meie füüsilises ja vaimses tervises. Lavale tuleb üle 20 esineja, kes jagavad teadmisi ja kogemusi arvestusvaldkonna aktuaalsetel teemadel, sealhulgas kogemuslood inimestelt, kes on ühes või mitmes ettevõttes kaosest korda loonud.

Konverentsi programm ja registreerimine SIIN!

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700