Autorid: Maris Männik-Gaite Cruz, BDO Eesti partner, Sven Siling, BDO Eesti partner • 16. mai 2019
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kuidas vältida vigu aastaaruande koostamisel

Majandusaasta aruanne kui ettevõtte raamatupidamislik visiitkaart on kahtlemata oluline dokument ning seetõttu tasub üle korrata, millised on peamised vead, mida aruande koostamisel tehakse, ja kuidas on võimalik neid vältida.
BDO Eesti eksperdid annavad nõu aastaaruande koostamisel
Foto: scanpix

Enamiku Eesti ettevõtete majandusaasta ühtib kalendriaastaga ja majandusaasta aruande esitamise tähtaeg on juuni lõpp. Seega on aruannete koostamine praegu täies hoos.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700