Autor: Kadri Seeder, Palgainfo Agentuuri juht ja analüütik • 11. aprill 2019
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Toimetuleku mõju töötaja motivatsioonile

Mida kehvemaks hindab töötaja oma toimetulekut, seda tähtsam motivaator on tema jaoks just toimetulekuvajadus. Huvitav töö ja arenguvõimalused saavad olulisemaks siis, kui toimetuleku pärast ei pea enam eriti muretsema.
Kadri Seeder, Palgainfo Agentuuri juht ja analüütik
Foto: Meeli Küttim

Selge ja arusaadav palgapakkumine on lihtsamate ja madalama palgaga tööde puhul eriti tähtis. Samuti on töötajate jaoks tähtis teadmine, kas ja milliseid kulukompensatsioone või ebamugavuste vähendamisega seotud soodustusi tööandja pakub. Siia kuuluvad näiteks tööle ja töölt koju transpordi korraldus või sellega seotud kulude hüvitamine, samuti lõunasöögi pakkumine. Need hüved on olulised just lihtsamate tööde tegijatele.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700