Autor: Raamatupidaja.ee • 15. märts 2019
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

GALERII: KPMG Aastakonverents 2019

14.03 toimus Äripäeva, Raamatupidaja.ee ja KPMG Baltics koostöös KPMG Aastakonverents, mis lõppes tulise poliitikute paneeldiskussiooniga, mida mitmes kanalis meedias ka üle kanti. Vaata fotogaleriist, kes konverentsi külastasid ning missugused olid emotsioonid paneeldiskussiooni ajal.

Vaata ka kokkuvõtteid ettekannetest:

Peeter Koppel- Mis on võlaväsimus?

Sven Sakkov- Kas robotid hakkavad tulevikus inimesi loomaaias näitama?

Dmitri Jegorov- Tulumaksusüsteemi väljakutsed tööjõuturu muutuste tuules

KPMG aastakonverents 2019, fotograaf: Raul Mee
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700