Autor: Raamatupidaja.ee • 2. märts 2019

Kuula: milline on unistuste tööandja?

Lõppes kuues Unistuste Tööandja konkurss, mis keskendub tööandja brändi teadlikule loomisele ja kommunikatsioonile, saame teada, kes ja milliste tugevuste alusel võitis ning milliseid komptentse nõuab see juhilt, et kõnekat tööandjabrändi luua.
Autor: scanpix

Arutleme sel teemal turundusguru Anu-Mall Naaritsaga. Külas on ka Tallinna Kunstihoone juht Taaniel Raudsepp, kes räägib, miks Eesti on atraktiivne sihtriik maailmatasemel kuraatoritele. Arutleme, kuidas vilgas rahvusvaheline kunstielu Eesti majandusele ja ühiskonnale tervikuna mõjub. Masinõppe ja andmeteaduse kompetentsikeskuse Stacc OÜ juhi Kristjan Eljandiga tuleb juttu sellest, kuidas tehisintellekti üha rohkem tööprotsessidesse ja juhtimisse juurutada.

Saadet juhivad Tiina Saar-Veelmaa ja Indrek Mäe.

Jaga lugu
Raamatupidaja.ee toetajad:
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee reklaami müügijuhtTel: 53 315 700