Autor: Raamatupidaja.ee • 14. veebruar 2019
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

MTA annab nõu: leppeta Brexit tooks Briti tollile suurt koormusekasvu

Vähem kui kaks kuud on jäänud aega, et selguks, kas Brexit tuleb leppega või leppeta.
Maksu- ja tolliamet annab nõu
Foto: Meeli Küttim

Saate esimeses pooles kõneleme mõlema stsenaariumi põhjal seda, mida tähendaks see tolliprotseduuride mõtteis. Külas on MTA tolliosakonna tolliformaalsuste valdkonna juht Külli Kurvits.

Saate teises pooles kõneleme tuludeklaratsioonidest – nii nagu esialgsest statistikast selgus, saavad pool miljonit inimest tagasi 141 miljonit eurot enammakstud tulu. Seda, kui palju see number võib veel muutuda ning mida deklaratsiooni täites silmas pidada, kommenteerib MTA teenuse osakonna juht Hannes Udde.

Saatejuht on Priit Pokk.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700